Brasil

I dag, søndag, er det helligdag i Brasil og jeg sitter på Sá Rosa Café i Pocos de Caldas. Dette er en kaffebar / kaffebrenneri og cafe som forsyner hotellets gjester med frokost og deilig kaffe samt andre besøkende med hva det skulle være av ønsker. Hotellet jeg bor på, Estalagem do Cafe er nemlig

Brasil Read More »

Oppdatering / Update

Tegning av lokale / Schematic drawing of my coming roastery, coffeeschool and espressobar. Nå er håndverkerne nesten helt ferdige. Veggene er sparklet og grunnet og murveggen er helt ferdig pusset opp.Jeg har fjernet linoleumen fra gulvet på testerommet og fått fram de gamle plankene under som skal slipes og beises før de lakkes.Oppussingsbudsjettet blir knust

Oppdatering / Update Read More »

Tim Wendelboe Espresso

Da er espressoblandingen ferdig og i produksjon. Kaffebønna i Tromsø var den aller første som sikret seg 20 kilo. Dessuten har Ricardo Draaisma bestemt seg for å bruke blandingen i en intern baristakonkurranse for studentsamskipnaden. Dette er en blanding som passer best med mindre mengder melk eller helst uten melk i det hele tatt. Jeg

Tim Wendelboe Espresso Read More »

Tasos Delichristos

Her er noen flere bilder av Tasos, den greske barista mesteren som brukte min espresso i konkurransen da han vant for en måneds tid siden. Here are some pictures of the 2007 Greek Barista Champion, Tasos. He used my new espressoblend to win the title. Espressoen han serverte ser god ut. /The espresso he served

Tasos Delichristos Read More »

Shopping Basket
Scroll to Top