Image Alt

Tim Wendelboe

Kurs, kurs og mere kurs.

Jeg har brukt de siste 2 ukene på å kurse de ansatte hos Evita espressobar.
Evita har 3 espressobarer på Grønland i Oslo og har nylig fått en konkurrent vegg i vegg med sin avdeling i Brugata. Dette fikk Elisabeth, som er helt sjef for Evita Espressobarer, til å bestemme seg for at de skulle bli enda bedre enn det de allerede var. Dermed ble jeg innleid som konsulent for å kurse de over 15 ansatte samt Elisabeth selv og hennes makker Hamdi, som er opplæringsansvarlig hos Evita.
Etter 2 uker med mye undervisning og en hel del smaking og spytting av edle sorte dråper ser det ut til at Evita har fått inspirasjon til å ta espresso og kaffe et steg videre. Det har vært moro å oppleve på nær hold hvor engasjerte og entusiastiske staben til Evita er.
Jeg er personlig meget spent på resultatet og vil besøke espressobarene oftere i tiden som kommer for å se hvilken vei det går. Med så mange oppegående og ivrige ansatte kan det bare gå en vei!

Om du er i Grønlandsområdet og trenger en skikkelig god kopp kaffe, da bør du stikke innom en av Evitas avdelinger for en god opplevelse.

Follow on social media
X