This post is from our archive. Information here may no longer be up to date. For our latest information and advice, please visit here.

Kurs, kurs og mere kurs.

Jeg har brukt de siste 2 ukene på å kurse de ansatte hos Evita espressobar.
Evita har 3 espressobarer på Grønland i Oslo og har nylig fått en konkurrent vegg i vegg med sin avdeling i Brugata. Dette fikk Elisabeth, som er helt sjef for Evita Espressobarer, til å bestemme seg for at de skulle bli enda bedre enn det de allerede var. Dermed ble jeg innleid som konsulent for å kurse de over 15 ansatte samt Elisabeth selv og hennes makker Hamdi, som er opplæringsansvarlig hos Evita.
Etter 2 uker med mye undervisning og en hel del smaking og spytting av edle sorte dråper ser det ut til at Evita har fått inspirasjon til å ta espresso og kaffe et steg videre. Det har vært moro å oppleve på nær hold hvor engasjerte og entusiastiske staben til Evita er.
Jeg er personlig meget spent på resultatet og vil besøke espressobarene oftere i tiden som kommer for å se hvilken vei det går. Med så mange oppegående og ivrige ansatte kan det bare gå en vei!

Om du er i Grønlandsområdet og trenger en skikkelig god kopp kaffe, da bør du stikke innom en av Evitas avdelinger for en god opplevelse.

Scroll to Top