This post is from our archive. Information here may no longer be up to date. For our latest information and advice, please visit here.

Lokale i boks

Mine damer og herrer.
Det er en gledens dag for Tim Wendelboe AS.
I dag klokken 17.30 skrev jeg under på leiekontrakten til mitt kommende lokale.
Det ligger i Grünersgate 1, på hjørnet ved ballplassen rett ved Kuba parken og “student siloen.” Dette er kun et kvartal fra Olav Ryes Plass og jeg er megt fornøyd med både lokaliteten og ikke minst lokalet. Utleierne er hyggelige mennesker og (for en gangs skyld) ute etter å skape miljø i nabolaget.

Jeg overtar nøkkelen den 1. april, så da skal det rves, pusses, snekres og males til det forhåpentligvis er ferdig i Juni en gang.

Da er det sommer og sol og iskaffen vil sitte løst.

I mellomtiden kan dere kose dere med litt bilder av lokalet.

SKÅL!Scroll to Top