This post is from our archive. Information here may no longer be up to date. For our latest information and advice, please visit here.

Unna vei, her kommer jeg!

Jeg har alltid drømt om å ha egen bil med min egen logo på. Ikke nødvendigvis mitt eget navn, men en fin logo. Min gode venn og grafiske designer Alexander Flammier Muskaug har tegnet en fantastisk fin logo som jeg nå har fått på bilen min. Ideen bak logoen var at den skulle være enkel, stilren og tidløs, samtidig som den skal minne om kvalitet. Det synes jeg Alexander har fått til. Han fortjener en god kopp kaffe for sitt arbeide.

Alle trafikkanter bør holde litt avstand om dere ser denne bilen… jeg har nemlig bare hatt lappen i 1 år. Om dere ligger bak meg og jeg kjører litt sakte, så er det fordi jeg ønsker å beholde lappen og ikke bli tatt for råkjøring. Vær tålmodig. Om litt er bilen full av kvalitetskaffe på vei til en kaffebutikk nær deg..

Scroll to Top