Mirage Triplette

Jeg var så heldig å få en Mirage Triplette i avskjedsgave da jeg sluttet etter 7 år i Stocfleth’s. Lite visste mine eks- kollegaer at nettop denne maskinen ble en del av min egenkapital ved etablering av Tim Wendelboe AS. Maskinen hentet jeg på fredag og satt opp i Solberg & Hansens lokaler.Den hadde stått […]

Mirage Triplette Read More »

Shock!

I dag da jeg kom til lokalet etter å ha veiledet Einar Holthe for WBC oppkjøring på Solberg & Hansen , fikk jeg litt av et sjokk. På fortauet utenfor lokalet sto brenneren min med tilbehør. 4 paller fulle av stål, jern og dippedutter.Sjåføren hadde i kjent stil bare satt fra seg varene og dratt.

Shock! Read More »

Interview

Her er et intervju som ble gjort for Barista Guild of Taiwan over e-mail i hui og hast. Jeg trodde sannelig de skulle redigere det før det ble publisert, men de syntes det var så bra at de publiserte rubbel og bit. Jammen godt jeg ikke sleivet alt for mye, men jeg hadde nok svart

Interview Read More »

Gulv / floor

Det blir ikke noe pinseferie på meg. Gulvet skal nemlig beises og lakkes.Dette er en real drittjobb, men jeg har lakket utallige mange strøk på Stockfleth’s Lille Grensen og Tinghuset tidligere, så jeg vet hva jeg går til. Jobben i seg selv er ikke så ille, men at jeg må vente et døgn mellom hvert

Gulv / floor Read More »

Brasil

I dag, søndag, er det helligdag i Brasil og jeg sitter på Sá Rosa Café i Pocos de Caldas. Dette er en kaffebar / kaffebrenneri og cafe som forsyner hotellets gjester med frokost og deilig kaffe samt andre besøkende med hva det skulle være av ønsker. Hotellet jeg bor på, Estalagem do Cafe er nemlig

Brasil Read More »

Oppdatering / Update

Tegning av lokale / Schematic drawing of my coming roastery, coffeeschool and espressobar. Nå er håndverkerne nesten helt ferdige. Veggene er sparklet og grunnet og murveggen er helt ferdig pusset opp.Jeg har fjernet linoleumen fra gulvet på testerommet og fått fram de gamle plankene under som skal slipes og beises før de lakkes.Oppussingsbudsjettet blir knust

Oppdatering / Update Read More »

Tim Wendelboe Espresso

Da er espressoblandingen ferdig og i produksjon. Kaffebønna i Tromsø var den aller første som sikret seg 20 kilo. Dessuten har Ricardo Draaisma bestemt seg for å bruke blandingen i en intern baristakonkurranse for studentsamskipnaden. Dette er en blanding som passer best med mindre mengder melk eller helst uten melk i det hele tatt. Jeg

Tim Wendelboe Espresso Read More »

Shopping Basket
Scroll to Top