This post is from our archive. Information here may no longer be up to date. For our latest information and advice, please visit here.

Trening

I dag har Einar fått en og en halv times trening på konkurransemaskinene. Espressoen smaker enda litt røyk fra brenningen, men jeg tror den vil være vesentlig bedre i morgen når han skal delta. Cappuccinoene smakte himmelsk av sjokolade og kaffe. Einar har funnet en melk som både smaker og skummer bra.
Litt nerver på slutten av dagen, men etter en lengre pep talk og litt stryking av skjorter, så er jeg sikker på at Einar vil gjøre en kjempeinnsats i morgen. Da er det kun opp til dommerne og ikke minst de andre deltakerene, hvem som går videre til finalen.
I år er nivået på deltakerene og ikke minst dommerne høyere enn noen gang så dette skal bli moro!!!!

Scroll to Top