This post is from our archive. Information here may no longer be up to date. For our latest information and advice, please visit here.

Shock!

I dag da jeg kom til lokalet etter å ha veiledet Einar Holthe for WBC oppkjøring på Solberg & Hansen , fikk jeg litt av et sjokk. På fortauet utenfor lokalet sto brenneren min med tilbehør. 4 paller fulle av stål, jern og dippedutter.
Sjåføren hadde i kjent stil bare satt fra seg varene og dratt. Ikke en gang tilbudt seg å hjelpe til med lastelemmen for at brenneren skulle komme inn i lokalet. SVIN!

Heldigvis har jeg fantastiske håndtverkere på stedet og alle tok i et tak i tillegg til Ola og meg selv. Etter ca. 2 timer var brenneren på plass i lokalet. Det tok 6 menn og masse muskler og gode ideer for å få det til. Brenneren veier over 700 kilo, så vi måtte ty til egyptiske pyramidebyggeteknikker for å få det til. Ikke spør hvordan, men det gikk til slutt.
Jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er for den hjelpen jeg fikk.

Jeg hadde ikke med kamera, så bilde av brenneren kommer i morgen. (Om den fortsatt står i samme etasje og ikke har falt ned…)

Today, when I came to my location after a WBC-training session with Einar Holthe at Solberg & Hansen, I was shocked to see that my roaster had arrived.
The driver had (like all other drivers that have delivered goods to my store)just put all the equipment out on the street. 4 pallets of steel and gear.
Fortunately I am blessed with a fantastic gang og craftsmen working on site so they all volunteered together with Ola and myself. 2 hours later the roaster was in place. It took 6 men, a lot of good ideas and some old egyptian pyramid building-techniques to get it inside as the roaster wheighs over 700 kilos.
Unfortunately my camera was left home, but I promise pictures tomorrow.

Scroll to Top