This post is from our archive. Information here may no longer be up to date. For our latest information and advice, please visit here.

Tim Wendelboe Espresso

Da er espressoblandingen ferdig og i produksjon. Kaffebønna i Tromsø var den aller første som sikret seg 20 kilo. Dessuten har Ricardo Draaisma bestemt seg for å bruke blandingen i en intern baristakonkurranse for studentsamskipnaden.
Dette er en blanding som passer best med mindre mengder melk eller helst uten melk i det hele tatt. Jeg kommer helt sikkert til å lage en blanding til når jeg åpner sjappa, og litt av grunnen til at jeg venter med blanding nummer 2 er at jeg ønsker å involvere min kommende brennerimester i prosessen.
Om du er interessert i å kjøpe, er det bare å ta kontakt. Jeg brenner kaffe en gang i uka inntil jeg åpner. Det er bare å legge inn en bestilling så blir herligheten levert så fort som overhodet mulig. Bestilling kan foretas over e-mail [email protected] eller på telefon 91 84 30 89.

My espressoblend is finished and I am allready roasting for my first customers. Kaffebønna in Tromsø was the first one to get 20 kilos delivered fresh from the roaster. Also barista Ricardo Draaisma is using my blend in an internal barista competition for student cafes. This espressooblend is quite mild and sweet. Therefore I recommend to use it in drinks that does not contain a huge amount of milk or no milk at all. I will for sure make another blend which will be more for the mik based espresso drinks, but I am awaiting this process so that my coming roastmaster can be a part of it too.

If you are interested in purchasing some coffee, please contact me on e-mail: [email protected]. I roast once a week and only by order to ensure you the freshest possible coffee.

Scroll to Top