This post is from our archive. Information here may no longer be up to date. For our latest information and advice, please visit here.

Oppussing del 1 / Construction work part 1


Jeg fikk nøkkelen til lokalene i Grünersgate 1 på mandag 2. april.
Her er noen bilder av hva jeg har gjort i lokalet så langt. Det var tydelig ikke populært å dundre løs på takbjelkene på en helligdag, så jeg fikk min første naboklage skjærtorsdag. Naboen var hyggelig og kom senere på dagen og sa ifra at han skulle ut slik at jeg kunne fortsette rivingen.
Min gode venn Odd Sprakehaug (filmfotograf) har hjulpet til med nedrivingen og gjort at jeg faktisk ligger en hel dag foran skjema. Tusen takk Odd!

I got the key to my location on Monday 2nd and I allready started tearing down the place. I even got my first complaint from my neighbour upstairs. No wonder, since I was destroying the entire ceiling with a crow bar on a holiday. He was nice enough to let me know later on the day that he went out, so I got to tear the whole ceiling down in 2 days.
My good friend Odd Sprakehaug (film photographer) volunteered which means I am allready 1 day ahead of my original schedule. Thank you Odd!


Scroll to Top