This post is from our archive. Information here may no longer be up to date. For our latest information and advice, please visit here.

Oppdatering / Update


Tegning av lokale / Schematic drawing of my coming roastery, coffeeschool and espressobar.

Nå er håndverkerne nesten helt ferdige.
Veggene er sparklet og grunnet og murveggen er helt ferdig pusset opp.
Jeg har fjernet linoleumen fra gulvet på testerommet og fått fram de gamle plankene under som skal slipes og beises før de lakkes.
Oppussingsbudsjettet blir knust sønder og sammen av alle de griske håndverkerne og byggevarebutikkene. Det koster å pusse opp!
Neste på agendaen er litt maling i gangen og på toalettene samtidig som gulvet skal slipes og beises og lakkes. Deretter er det bare litt mer maling, rør og elektrikerarbeide, og selvfølgelig montering og bygging av bardisker.

Jeg regner med å åpne den 18. juni om myndighetene er på min side med bruksendringen.

Før jeg begynner med det skal jeg en liten svipptur til Brasil der jeg blandt annet skal besøke Fazenda Santa Alina, hvor jeg har kjøpt kaffe fra. Jeg skal forsøke å holde dere oppdaterte underveis. Speilrefleksen er i allefall med..

My carpenters are almost finished. The walls have been made and have one layer of paint allready. The brick wall is fully recovered and the old plastic floor is gone from my testing lab which revealed the old wooden floors underneeth. Next on the agenda is some painting of walls in the hall and toilets before the floor is rubbed down, painted and coated. Then the electrician and the plumber is doing some work inside the store before I build the bar and open the store.

Estimated openingdate is on june 18th if the government is with me on the final permits.

Before I do all the above I am going on a quick visit to Brazil to visit Fazenda Santa Alina, from where I just bought some coffee. I will try to keep you updated during my trip. My new Canon EOS 350D is charged and ready to go..


Gangen til toalettene og kontoret / the hallway to the toilets and the office.


Brenneområde og dør inn til testerommet / roasting area and the door to the coffee lab.


Espressobarområde / Area for espressobar


Murerarbeide utført med polsk presisjon av Murpol / The polish bricklayer refurbished this wall with presition.

Scroll to Top