Image Alt

Vilkår og personvern

Brukervilkår

Hvis du ikke er en av våre grossistkunder, er den eneste måten å bestille fra Tim Wendelboe AS via vår nettbutikk. Tim Wendelboe AS beholder retten til å nekte kunder. Hvis en ordre belastes før den avvises, vil full refusjon bli gitt. Ved å legge inn en bestilling og gi kredittkortopplysninger på den sikre serveren vår, er kunden bundet til å fullføre salget med mindre Tim Wendelboe AS bestemmer noe annet. Disse vilkårene påvirker ikke forbrukerens lovbestemte rettigheter.

Grossistkunder kan enten bestille online ved å logge seg in på vår grossistside eller bestille via epost eller telefon: (+47) 4000 4062.

Kaffe

All kaffe på vår nettside selges som hele bønner. For å best mulig nyte en kopp Tim Wendelboe-kaffe, trenger du tilgang til en kaffekvern.

Vi sender alltid den ferskeste kaffen som er tilgjengelig. Fordi brent kaffe trenger tid til å slippe ut gasser (ca. 3-4 dager for filterkaffe og 6-10 dager for espresso), fungerer leveringstiden vanligvis som en buffer, noe som betyr at kaffen din (nesten) alltid er klar til å nytes ved ankomst.

Kundebeskyttelse

Norske kunder er dekket av Forbrukerkjøpsloven når de handler fra Tim Wendelboe AS på nett. Angrettloven gjelder ikke når man kjøper mat- og drikkeprodukter som blir dårligere over tid – kaffe faller inn i denne kategorien.  Europeiske kunder er dekket av gjeldende EU-lovgivning. Alle internasjonale pakker sendt med DHL er forsikret gjennom DHL.

Forsendelser

Vi tilbyr internasjonal frakt.

Fraktkostnadene avhenger av vekt, volum og destinasjon. Prisen for forsendelsen beregnes og legges til summen din i kassen. Vi bruker for øyeblikket Posten for pakker levert i Norge der du kan velge mellom vanlig post uten sporing eller “Pakke til hentested” med sporing. Internasjonale kunder (salg utenfor Norge) kan velge mellom Norsk posttjeneste uten sporing eller DHL med sporing. Vær oppmerksom på vi bare sender med DHL til land i EU. For EU-kunder er prisen om blir vist i checkout inkludert moms og tollutgifter for landet du befinner deg i.

Dessverre er vi foreløpig ikke i stand til å sende til Russland på grunn av tollutfordringer.

Leveranser

Vi vil at du skal kunne nyte den ferskeste kaffen mulig, så vi sender alltid kaffe innen en uke etter at den ble brent. Alle kaffene våre er pakket i poser med nitrogen og vakuumforseglet poser. Dette øker kaffenes holdbarhet, og kaffene våre er fortsatt gode i minst en måned etter de har blitt brent.

 

Frakt med Posten varierer avhengig av hvor du er. Antall fraktdager er utenfor vår kontroll, og vi kan dessverre ikke tilby sporing av denne tjenesten.

Posten

Norge: 2 – 5 dager
Sverige & Danmark: 3 – 9 dager
Europa (ekskludert EU): 3 – 10 dager
USA: 5 – 10 dager
Resten av verden: 7 – 20 dager

 

Med leveranser med DHL følger sporing med.

DHL

Europa: 2 – 3 dager
Resten av verden: 3 – 4 dager

Vær oppmerksom på at leveranser utenfor Norge med posttjenester kan ta alt fra 1-6 uker på grunn av Covid-19-situasjonen. DHL påvirkes ikke av denne forsinkelsen på en vesentlig måte.

Refusjoner & Retur

Som kunde hos Tim Wendelboe AS ønsker vi at du skal være helt fornøyd. Hvis forventningene dine av en eller annen grunn ikke er oppfylt, kan du bruke vår 14-dagers returrett på varer som handles i vår nettbutikk. Ved retur, er du forpliktet til å dekke kostnadene ved forsendelse tilbake til oss, og produktet må leveres i samme stand som du mottok det, med originalemballasje fra Tim Wendelboe intakt. Vær oppmerksom på at i følge Angrerettsloven §12 så har man ikke returrett på produkter med utløpsdatoer (for eksempel kaffe). Hvis du vil returnere et produkt, vennligst fyll ut dette skjemaet og send til oss på epost. For å snakke med vårt kundesupportteam, vennligst send oss ​​en e-post på [email protected]

 

Betalinger

Vi aksepterer betalinger med Visa og Mastercard.

Personvern

Vi i Tim Wendelboe AS respekterer dine personlige opplysninger. Vår espressobar befinner seg i Grüners gate 1, 0552 Oslo, mens vårt hovedkontor og brenneri ligger i Tøyengata 29C, 0578, Oslo.

På denne siden forklares det når, hvorfor og hvordan vi samler personlige opplysninger fra brukere som besøker nettsiden vår, kjøper våre produkter eller melder seg på vårt nyhetsbrev og hvordan vi oppbevarer denne informasjonen trygt.

Informasjon

Vi samler følgende informasjon når du bruker vår nettside.

  1. Kundeinformasjon – når du kjøper et produkt fra nettsiden vår, samler vi navn, adresse, telefonummer, og epostadresse. Denne informasjonen trenger vi for å kunne prosessere din ordre og grunnlaget for dette er personvernforordningen Art 6 (1a)  av Personopplysningsloven.
  2. Kjøpshistorikk.
  3. Trafikk på nettsiden – Vi samler informasjon om nettsidetrafikken på timwendelboe.no ved å bruke Google Analytics, Jetpack Stats og Hubspot. Vi bruker denne informasjonen til å kunne forbedre vår nettside og din brukeropplevelse. Denne informasjonen er anonym slik at vi ikke har tilgang til din IP-adresse.
  4. Nyhetsbrev – Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev, så samler vi informasjon som gjør at vi kan sende deg nyhetsbrev. Dette inkluderer ditt navn, epostadresse og noen ganger adresse. Vi holder på denne informasjonen inntil du melder deg av nyhetsbrevet vårt (det vil alltid være muligheter for å melde deg av i hver epost vi sender ut).

Informasjonskapsler (cookies)

Timwendelboe.no bruker informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse på nettsiden og kundeservice av høy kvalitet. Informasjonskapsler inneholder informasjon som overføres til din datamaskins harddisk og brukes av oss til å lagre informasjon, som for eksempel tidspunktet for ditt besøk, om brukere har besøkt nettstedet tidligere og hvilket nettsted som henviste dem til oss.

Hvor lenge oppbevarer vi dine personlige opplysninger?

Informasjon som vi har samlet fra ditt kjøp via nettsiden vår blir oppbevart i vår database for 3,5 år. Informasjon som vi er pålagt å ta vare på av Bokføringsloven blir oppbevart i 5 år før det blir slettet.

Hvem har tilgang til dine personlige opplysninger?

Vi selger ikke, deler ikke eller på noen måte overfører personlige opplysninger som vi samler fra våre brukere, bortsett fra nødvendig informasjon til våre fraktpartnere (Posten og DHL), informasjon som vårt betalingssytem, Nets, trenger for å fullføre ordre eller med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Sikkerhet

For din egen beskyttelse, er timwendelboe.no SSL-sertifisert.

Dine rettigheter

Tim Wendelboe vil aldri dele eller selge informasjonen din til en tredjepart, og vi lagrer informasjonen din i henhold til personopplysningsloven. Du har rett til å vite hvilken informasjon vi har lagret om deg, og du kan be oss om å slette eller rette på denne informasjonen når som helst. Hvis du har spørsmål om opplysningene vi har om deg, kan du sende oss en e-post på [email protected], og vi vil også gjerne sende denne informasjonen skriftlig via post.

Follow on social media
X