This post is from our archive. Information here may no longer be up to date. For our latest information and advice, please visit here.

Blanding nærmer seg ferdig

I forrige uke brant jeg ulike blandinger med varierende brenningsprofler på en 22 kilos brenner. Dette betyr at min første versjon av Tim Wendelboe espresso begynner å se dagens lys. Noen utvalgte personer har fått prøver på kaffen for en uavhengi test. De vet selvsagt ikke hva det er i posen og må vurdere kun etter smak og hvordan kaffen er å jobbe med.
Torsdag arrangerer jeg en 2 timers espresso cup tasting med en jury på 4, bestående av Willy Hansen, Audun Sørbotten, Morten Wennersgaard og Alexander S. Jensen. De skal få smake på litt av hvert og de vet heller ikke hva de får i koppene før alle espressoshotene er smakt, analysert og spyttet ut.
Når dette så er gjennomført kommer jeg til å gjøre siste justeringer på bakgrunn av tilbakemeldingene jeg får og ikke minst hva jeg selv synes.
Etter dette er det duket for mer brenning og kanskje noen vareprøver.
Jeg kan ikke love at alle interesserte får teste kaffen foreløpig, siden jeg ikke har produksjonen i gang. Skulle du være interessert i å teste espressoblandingen min i fremtiden, så send meg en forespørsel på mail.

Scroll to Top